آتش سوزی در مراتع قزوین مهار شد
وی بیان کرد: مراتع بخش کوهین از توابع قزوین عصر دیروز دچار حریق شد و با حضور دو اکیپ از نیروهای امدادی و محلی تا ساعت ۲۱.۳۰۰ دقیقه این حریق مهار شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان قزوین یادآور شد: در حریق دیگر در منطقه روستای چناسک از توابع شهرستان آبیک هم بخشی از مراتع دچار آتش شد که با اعزام ۵ اکیپ اطفای آن از ساعت ۷ شب تا ۲۲ نیمه شب ادامه یافت و سرانجام با کمک نیروهای محلی مهار شد.
ترکاشوند در خصوص میزان تخریب مراتع گفت: بررسی میزان تخریب توسط کارشناسان آغاز شده و مقدار دقیق آن بزودی اعلام خواهد شد.
وی بی احتیاطی را از مهمترین عوامل آتش سوزی در مراتع استان دانست و خواستار رعایت نکات ایمنی در منابع طبیعی شد.
ترکاشوند اظهار داشت: متأسفانه علیرغم توصیههای ایمنی با بی احتیاطی بهره برداران و مردم تعداد حریق در مراتع و منابع طبیعی استان در سال جاری افزایش یافته است

نظر شما :