مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قزوین برگزار شد
در این مراسم حجت الاسلام بابایی ضمن تسلیت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام گفت : رسول گرامی اسلام با سه جریان شرک، یهود و امپراطور مسیحیان مامور به مبارزه بود که برآنها پیروز شد وتوانست مسئله توحید و نبوت را در دلها بنشاند . اما جریان چهارمی که حضرت زهرا در خطبه فدک یا همان خطبه ولایت به آن پرداخته ، جریان منافقین هست که در آیات سوره مبارکه مائده به آن اشاره کرده وبه نوعی حضرت رسول شناسایی منافقین را برعهده افراد گذاشته است .
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه افزود : بعد از ماجرای غدیر ورحلت رسول گرامی اسلام(ص) و سقیفه ،زهرای مرضیه (س) 40 شب تمام به در خانه مهاجر و انصار رفتن و مسئله ولایت را تشریح کردند اما جریان منافقین حاکم بود وبعد از فاجعه تاریخ آتش زدن در خانه علی و شهادت محسن رخ داد که در لسان اهل بیت (علیهم السلام ) تعبیر شده از مصیبت کربلا اعظم تر بوده است .
ایشان در پایان تاکید کرد : مسئله ولایت مسئله مهمی است که باید در آن مقاومت داشت وجریان نفاق شکل گرفت که مارا از راه اهل بیت و ولایت جدا کنند و هنوز نیز ادامه دارد . مواظب باشیم در میدان نبرد جنگ ترکیبی و امپراطوری رسانه دشمن جایگاهها و ارزش های انسانی را زیر سئوال نبریم .

نظر شما :