دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین با مدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
در حاشیه این دیدار قزلسفلو مدیر کل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری کشور به موضوعات مختلفی اشاره کردند .
وی گفت : اهمیت جامع نگری در مطالعات منابع طبیعی و آبخیزداری یک حوزه آبخیز و شناسایی مسائل مرتبط با آبخیزنشینان و سپس ارائه راه حلهایی مبتنی بر توسعه پایدار با همراهی تسهیلگران فعال و آشنا به مسائل گوناگون حوزه آبخیز با همکاری جوامع محلی و بهره بردارن باید مورد توجه قرار بگیرد .
در ادامه نیز آقای مهندس قاسم زاده مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین ،مسائل های مختلف مرتبط با حوزه های آبخیز را مطرح کرد و افزود : موضوع نگرش جامع بر کلیه مسائل مرتبط با حوزه های آبخیز مورد بررسی و تعیین راهکارهای اساسی با تکیه بر مسائل آبخیزنشینان همواره در دستور کار همکاران این حوزه می باشد و در این خصوص هماهنگی های بین ستاد بحران استانداری و دستگاه های ذیربط با موضوع تعیین اولویتهای اجرایی مسائل سیل و فرسایش در حوزه های آبخیز استان انجام شده ونتایج این نشست ها رضایت بخش بوده است .

نظر شما :